För att ladda hem filen så måste du logga in

Har du inget konto? Klicka här för att ansöka om loginuppgifter.

Ulf Göransson ny platschef på Trux

Ulf Göransson ny platschef på Trux

– Jag ser verkligen fram emot att få jobba med Trux. Det känns otroligt kul och spännande, säger Ulf Göransson. Den 1 mars tillträdde han som ny platschef efter Hasse Olsson som går i pension.

– Hasse kommer att vara kvar i två månader och coacha mig. Han har många års erfarenhet av branschen. Det blir en väldigt bra introduktion.
Ulf har lång erfarenhet av tunga fordon. Förutom att han är uppväxt i en åkarfamilj var han under många år säljare på ExTe i Färila.

– Jag jobbade både på den nordiska och mellaneuropeiska marknaden. Innan jag tog steget över till Trux jobbade jag även något år i bilhandeln med försäljning av tunga fordon för både gods och virkestransporter. Förutom alla erfarenheter och kunskaper, har jag fått ett brett kontaktnät bland åkarna. Många vet redan vem jag är.

Mer information: 
Hasse Olsson, tfn 070-644 37 58, hasse.olsson@trux.se
Ulf Göransson, tfn 010–483 89 70, ulf.goransson@trux.se


Trux AB är marknadsledare i Europa inom området frontmonterad säkerhetsutrustning för tunga lastbilar. Företaget var först på den europeiska marknaden med att formge och tillverka frontskydd för lastvagnar. Trux har ett brett sortiment av säkerhetsprodukter, framför allt frontskydd och ljusbågar för tunga fordon. Företagets produkter är anpassade till i stort sett alla tunga fordon och årsmodeller på marknaden. Företaget grundades 1986 och ingår i Extendo-koncernen.

02-03-2021

Andra nyheter

Våra medarbetare